Hvorfor skriver jeg om det at leve med en stomi?

Velkommen

Jeg har valgt at skrive denne blog, for at give andre der skal have en stomi, en ide om hvordan det er at leve med en stomi. Det kan også være pårørende til en med en stomi, eller endda en som har stomi som kan få lidt ud af at læse med.

Da jeg fik at vide at jeg skulle have en stomi, søgte jeg efter information på nettet, men det er be-grænset hvad man kan finde af informationer. De fleste informationer, er informationer fra læger, sygeplejersker mv. som jo kan fortælle en hel masse om hvordan det kan være, men de har ikke prøvet det selv, og det kan jeg, når jeg ser tilbage jo godt se, slet ikke er information nok om hvor-dan det reelt er at have en stomi.

Jeg vil fortælle helt ærlig om hvordan det er, for det kan være rigtig svært at sætte sig ind i når man ikke har prøvet det.

Hvem kan fx fortælle hvordan det er at sidde foran nogle man ikke kender, og ens stomipose læk-ker så der er afføring udover det hele, eller hvordan det er at have sex med en stomipose hæn-gende på maven, det er der ingen der kan hvis ikke de selv har været i det.

Så derfor håber jeg, at denne blog vil give et indtryk af hvordan det kan være at have en stomi.

Her er et lille udpluk af emner som jeg har tænkt mig at komme ind på, hvis der er noget specielt du/I gerne vil vide mere om, så skriv endelig en kommentar så vil jeg prøve at svare.

Hvordan er det at have sex når man har en stomi?
Kan man sove på maven med en stomi?
Kan man dyrke sport med en stome?
Hvordan skifter man en stomipose?
Hvordan tømmer man en stomipose?
Kan man dyrke sport med en stomi?
Kommer der mange pruttelyde fra stomien?

Har I spørgsmål er I naturligvis altid velkommen til at skrive en kommentar.

God læsning

Tonny

Ps. Tilmeld dig nyhedsbrevet i højre side, så vil du automatisk få svar når der er nye indlæg på bloggen.

VN:F [1.9.22_1171]
Kunne du bruge det?
Rating: 5.4/6 (4 votes cast)
Hvorfor skriver jeg om det at leve med en stomi?, 5.4 out of 6 based on 4 ratings

About Stomien

Jeg hedder Tonny, jeg er 33 år og har en stomi. Jeg vil gerne dele mine erfaringer og tanker med dig om det at have en stomi.

One Response to Hvorfor skriver jeg om det at leve med en stomi?


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/stomien.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_li in /var/www/stomien.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63