Ingen afføring i posen om morgen – en Uhelds historie

Hej med jer

Jeg kom til at tænke tilbage på morgen da jeg vågnede og skulle op. Når jeg ligger i sengen og vågner kan jeg altid mærke at der er en del afføring i posen, men denne morgen var der intet i posen, hvilket undrede mig lidt, det jeg så ikke lige havde bemærket var at alt afføringen var presset ned bag stomipladen, hvilket betød at da jeg rejse mig fra sengen væltede afføringen ned af mig ned på gulvet. Så står man der med afføring over det hele og bare må skynde sig i bad.

Da jeg så endelig har været i bad, fået tøj på og gjort ungerne og er kommet ud af døren, så mærker jeg at der endnu engang kommer afføring ned bag pladen da jeg er nede og afleverer min datter i hendes børnehave. Det betyder at jeg må skynde mig at sige farvel til hende, skynde mig at køre hjem og hoppe i bad igen, hvilket selvfølgelig betød at jeg kom for sent på job. Det er ikke fordi afføringen var tynd at den kom bag pladen, men jeg har nok bare ikke fået sat posen ordentlig på. Men det er typisk at det sker to gange på en dag.

Jeg hører gerne fra jer hvis I vil dele en uheldshistorie, så kan I sende den via kontaktformularen eller skrive det i kommentareren nedenunder.

Ha en skøn sommer.

De bedste hilsener

 

Tonny

VN:F [1.9.22_1171]
Kunne du bruge det?
Rating: 6.0/6 (2 votes cast)
Ingen afføring i posen om morgen - en Uhelds historie, 6.0 out of 6 based on 2 ratings

About Stomien

Jeg hedder Tonny, jeg er 33 år og har en stomi. Jeg vil gerne dele mine erfaringer og tanker med dig om det at have en stomi.

One Response to Ingen afføring i posen om morgen – en Uhelds historie


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/stomien.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_li in /var/www/stomien.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63