“Kan du godt holde til det?”

Jeg bliver ofte spurgt af folk om “kan du godt holde til det”. Det kan være i forhold til sport eller andre ting som kan være lidt fysisk hårdt hvor folk åbenbart tror man ikke kan noget som helst når man har en stomi.

Den seneste måned har jeg fået spørgsmålet en del oftere end tidligere, vi har købt et hus som skal total istandsættes, og når mange folk hører at jeg selv skal lave det meste, så spørger de næsten altid om jeg nu også kan holde til det.

Jeg kan kun sige til dem,m at det ikke er stomien der sætter grænser for mig, jeg tror faktisk jeg kan holde til meget mere nu, end jeg kunne før jeg blev opereret hvor jeg ofte gik og havde det dårligt fordi jeg havde betændelse i tyktarmen, hvilket ofte kunne tage en del af mine kræfter.

Jeg ved ikke med jer, om I oplever at blive spurgt om I nu godt kan holde til forskellige ting? Jeg føler det som om at der bliver set lidt ned på mig, fordi jeg har stomien.

Jeg håber ellers I har nydt sommeren.

God dag

Tonny

VN:F [1.9.22_1171]
Kunne du bruge det?
Rating: 5.8/6 (4 votes cast)
"Kan du godt holde til det?", 5.8 out of 6 based on 4 ratings
DEL GERNEShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

About Stomien

Jeg hedder Tonny, jeg er 33 år og har en stomi. Jeg vil gerne dele mine erfaringer og tanker med dig om det at have en stomi.

One Response to “Kan du godt holde til det?”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/stomien.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(371): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2094): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_li in /var/www/stomien.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63