Nøj hvor har de skod toiletter i Frankring

Jeg har lige været på en lille køretur ned gennem Europa. Jeg skulle køre en bil fra København til Malaga. Der er nok nogle der sidder og tænker at det er ret langt, og ja, der er ca 3100 km.

Under turen fik jeg testen en hel masse toiletter, I tyskland skal man betale for at gå på toilet, deres toiletter er ganske fine og rene og der er ikke noget at klage over.

I spanien kunne jeg de fleste steder gå på toilet uden at skulle betale, her var heller intet at klage over.

Men men men, i Frankring, der skulle jeg betale for at gå på Toilettet, og ofte var der intet toiletbræt man kunne sætte sig på. Jeg fatter ikke hvordan man går på toilettet i Frankring, de kan vel ikke stå op og lave stort. Nå men det synes jeg bestemt ikke var optimalt, det er klart nemmest at sætte sig ned og tømme posen, men jeg besluttede mig for at prøve at tømme posen stående.

En ting man kan lære af det er at man ikke skal ramme direkte ned i vandet, for så sprøjter det udover det hele, så det er noget med at ramme ned i toilettet men hvor er ikke er vand, så fik det egentlig meget fint, men det er godt nok ikke noget jeg synes er rart at stå op og gøre.

 

Har I andre haft lignende erfaringer?

 

God aften

 

Tonny

VN:F [1.9.22_1171]
Kunne du bruge det?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Nøj hvor har de skod toiletter i Frankring, 6.0 out of 6 based on 1 rating

About Stomien

Jeg hedder Tonny, jeg er 33 år og har en stomi. Jeg vil gerne dele mine erfaringer og tanker med dig om det at have en stomi.
No comments yet.

Skriv et svar