Stomi og hold i nakken

 

 

Hej med jer.

Nu sidder du nok og tænker hvad stomi og hold i nakken har med hinanden at gøre, som udgangspunkt er der ikke nogen sammenhæng og dog… 🙂

Jeg vågnede op i morges med hold i nakken, hvilket har betydet at jeg hverken kan kigge til siderne eller op og ned. Jeg gik i bad i morges og tog et rigtig langt varmt bad hvor jeg fik varmet nakken godt op.

Udfordringen kom da jeg kom ud af badet og skulle have sat en ny stomipose på maven, det er altså ikke nemt når man ikke kan kigge ned af sig selv. Vi har heldigvis et stort spejl på badeværelset, så da den værste damp havde lagt sig, var jeg klar til at sætte posen på.

Men jeg skal lige hilse og sige at det stadig ikke er nemt, at sætte den på ved at kigge i spejlet, jeg havde ikke rigtig føling med om stomien var i stomiposen og om den sad ordentligt, så det blev lidt på må og få, men nu er der gået 8 timer og posen sidder der da endnu, så mon ikke det går resten af dagen også. 🙂

Heller ikke nemt at være på toilettet

Det har også vist sig at være en udfordring at være på toilettet i løbet af dagen, jeg er jo vant til at kunne se posen når man tømmer den, og når den skal tørres, hvilket heller ikke har været så nemt, så også her har jeg måtte prøve mig lidt frem.

Men alt i alt er det gået overraskende fint, selvom man er ret handicappet med et hold i nakken.

I må have en skøn da derude.

Skriv jer endelig op til mit nyhedsbrev, så får I en mail når der er nyt på bloggen.

VN:F [1.9.22_1171]
Kunne du bruge det?
Rating: 6.0/6 (3 votes cast)
Stomi og hold i nakken, 6.0 out of 6 based on 3 ratings
Få besked når der er nyt på bloggen!
DEL GERNEShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

About Stomien

Jeg hedder Tonny, jeg er 33 år og har en stomi. Jeg vil gerne dele mine erfaringer og tanker med dig om det at have en stomi.
No comments yet.

Skriv et svar