Stomi producenter

På denne side vil jeg med tiden beskrive lidt om de forskellige stomi produkt producenter som findes på markedet, der er en del at vælge imellem, så jeg skriver lidt om dem efterhånden.

Indtil videre kan du finde oplysninger om følgende firmaer:

  • Convatec
  • Coloplast

Convatec

Convatec er et globalt firma som bl.a. laver produkter indenfor sårbehandling, kontinens, og stomipleje. Convatec driver deres forretning i mere end 100 lande og de har over 8.000 medarbejdere på verdensplan.

Convatec har fremstillet stomiprodukter i mere end 30 år, deres målsætning er at forbedre standarden indenfor patientpleje og dele deres store erfaring om stomipleje med alle os der har brug for det.

Convatec laver stomiprodukter indenfor de 3 primære stomi operationstyper, kolostomi, illeostomi og urostomi, da jeg jo selv har en illeostomi, er det primært det jeg skriver om, da jeg ikke har erfaring med de andre former for stomi typer.

På convatecs hjemmeside kan man finde mange nyttige informationer, både for os stomipatienter men også for pårørende.

Convatec har flere forskellige slags stomiposer, så der er lidt for en hver smag, de har noget nyt de kalder Moldable Technology™ som giver en fleksibel tæting og som former sig efter stomien uanset sørrelsen på den.

Convatec har også en webshop som er lavet til os med stomi, og produkterne der kan købes på siden er lavet af folk med stomi. Det er som udgangspunkt undertøj, bælter og badetøj man kan købe i webshoppen. I kan finde den her. 

Hvis man har lyst til at prøve at få en vareprøve på deres nye Moldable Technology™ kan man bestille den her. 

Se mere om dem på www.convatec.dk 

Næste firma jeg vil skrive om er Coloplast,

Coloplast

Coloplast er et dansk firma med hovedsæde i Humlebæk, de har afdelinger i hele verden og har i dag mere end 9000 ansatte.  Coloplast har eksisteret i mere end 60 år.

Coloplast laver produkter indenfor kontinens, sårbehandling, urologi samt stomi. Coloplast laver også produkter indenfor de 3 primære stomi former, de har et hav af forskellige stomiposer og løsninger, så også her er der noget for enhver smag.

Hvis du vil vide mere om coloplast, kan du finde mere information på www.coloplast.dk


Næste firma jeg vil skrive om er Dansac, indtil jeg får skrevet om dem kan I finde information her http://www.dansac.dk/default.asp
 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Kunne du bruge det?
Rating: 5.0/6 (4 votes cast)
Stomi producenter, 5.0 out of 6 based on 4 ratings
Få besked når der er nyt på bloggen!