Stomibrugermøde – kommer du? Det gør jeg!

Den 5. april inviterer Mediq Danmark alle med stomi og deres pårørende til brugermøde.

Mediq Danmark er en virksomhed, som leverer hjælpemidler og medicinsk udstyr til sundhedssektoren. Mediq har en aftale med de danske kommuner, som betyder at de kan levere hjælpemidler til private med diabetes, inkontinens – og ikke mindst stomi. Derudover leverer Mediq til hospitaler, plejehjem, hjemmesygeplejen, speciallæger, lægeklinikker og virksomheder.

På mødet vil jeg komme og fortælle om mine erfaringer med stomi, både de positive ting som stomien har gjort for mig, men også hvilke udfordringer der er i hverdagen ved at have en stomi. Jeg håber, der vil være en masse spørgsmål, så vi sammen kan udveksle ideer og erfaringer fra forskellige situationer i dagligdagen.

Derudover vil Mediq Danmark fortælle, hvad de kan gøre for dig med stomi og vise os deres stomi- og plejeprodukter.

Det er gratis at deltage, og mødet bliver holdt hos Mediq Danmark, Kornmarksvej 15-19 i Brøndby, fra kl. 17.00 til ca. 19.30. Begrænset deltagerantal.

Mediq Danmark vil sørge for en let anretning til os alle.

Herunder kan I se dagens program.

Program:

* 17:00-17:05: Velkommen

* 17:05-17:45: Hvad kan Mediq gøre for dig?

* 17:45-18:30: Let anretning, kaffe eller te med kage.

* 18:30-19:30: Tonny – “livet med stomi”

Jeg håber I har lyst til at komme, I kan melde jer til her: https://mediqdanmark.dk/nyhedsbreve/stomi/2017/nbstomifebruar2017/Tonnybrugermode/

Ha en dejlig dag

De bedste hilsener

Tonny

VN:F [1.9.22_1171]
Kunne du bruge det?
Rating: 6.0/6 (2 votes cast)
Stomibrugermøde - kommer du? Det gør jeg!, 6.0 out of 6 based on 2 ratings

About Stomien

Jeg hedder Tonny, jeg er 33 år og har en stomi. Jeg vil gerne dele mine erfaringer og tanker med dig om det at have en stomi.

One Response to Stomibrugermøde – kommer du? Det gør jeg!


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/stomien.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2172): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /var/www/stomien.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/comments.php(43): wp_li in /var/www/stomien.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63